PRODUCT INFORMATIE WATERFILTERS.

 

WATER ZOALS WATER HOORT TE ZIJN.


Alles wat leeft bevat water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Als wij dagelijks optimaal water drinken, dan wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen afvalstoffen efficienter worden afgevoerd. Hierdoor blijven we gezonder.

Natuurlijk bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het water gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en wordt het in de rivieren gevitaliseerd.

Werking van onze filtersystemen.

Proces
Door middel van de zwaartekracht druppelt het water langzaam door twee filters heen. Per uur wordt ongeveer 1,5 liter water gefilterd.

Filters
De systemen zijn uitgerust met een keramisch voorfilter van 0,2 micron ( 0,0002 milimeter) en een meerstappenfilter. Door deze filters worden o.a. lood, GenX, virussen, bacterien, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor, microplastics, en hormoonresten uit het water gefilterd.

Alkalisch of pH neutraal
Naar keuze kan het gefilterde water alkalisch (basisch) of pH neutraal gemaakt worden.

Mineraalstenen
Tijdens het proces worden zowel de slechte als een deel van de goede stoffen uit het water gefilterd. Na het filteren komt het water in contact met de Elvan mineraalstenen. Deze stenen geven 18 verschillende mineralen en sporenelementen af.

Vitaliseren
Tijdens het uittappen stroomt het water langs magneten van 1.200 Gaus, die het water in een vortex (werveling) brengen. De watermoleculen zetten zich, door onderlinge elektromagnetische verbindingen, in een hexogonale structuur. Hierdoor wordt het water gevitaliseerd volgens het Schauberger principe en krijgt het een Bovis waarde van gemiddeld 9.350. Dit water komt overeen met ons lichaamsvocht en wordt daardoor gemakkelijker door ons lichaam opgenomen.

Geen bacteriewerking
Het meerstappenfilter en een deel van de mineraalstenen zijn met zilver geimpregneerd om bacteriegroei tegen te gaan.

Calamiteiten
De overheid adviseert om een noodpakket samen te stellen met o.a. drinkwater voor ongeveer 3 dagen. Ons kraanwater kan nl vervuild raken door een breuk in de waterleiding of door een dijkdoorbraak. Met ons filter systeem beschikt u altijd over de mogelijkheid om zelfs van regen- of oppervlaktewater veilig drinkwater te kunnen maken.

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 06-24403634 of stuur ons een WhatsApp.